Tunnisteet

Sisällön tarjoaa Blogger.
sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Saksanpähkinäbrowniet


Ainekset:

250 g tummaa suklaata

250 g voita (huoneenlämpöistä)

3 dl sokeri

2 tl vaniljasokeria

2 kpl kananmuna

2 kpl munankeltuaiset

1 tl leivinjauhe

4 rkl kaakao

2 dl jauhot

1 dl kookoshiutaleita

2 pss saksanpähkinät, pussi 140g



Päälle:

100 g Philadelphia tuorejuustoa 

100 g voita (huoneenlämpöistä)

1 dl tomusokeri

1 Kpl sitruunan kuori



Ruoanlaitto

Kuumenna uuni 160 asteeseen. Sulata suklaa mikroaaltouunissa tai vesihauteessa liedellä. Vatkaa voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää vaniljasokeri, munat ja keltuaiset. Vatkaa kunnes taikina on tasaista.



Sekoita mukaan sulatettu suklaa vähän kerrallaan. Sekoita kuivataineet; leivinjauhe, kaakao ja jauhot erillisessä kulhossa. Lisää viimeisenä kookoshiutaleet ja kokonaiset saksanpähkinät kevyesti nostellen taikinaan. 



Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan. Paista noin 35 minuuttia. Browniet ovat valmiita, kun tikulla kypsyyttä testatessa tikku jää hieman tahmeaksi. Poista uunista ja jäähdytä kunnolla. Leikkaa 16 osaan. 



Sekoita Philadelphia, voi, tomusokeri ja sitruunan kuori. Annostele seos jäähtyneiden brownie palojen päälle.



 

0 kommenttia: