Tunnisteet

Sisällön tarjoaa Blogger.
sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Sitrusliköörillä maustettu mustikkatiramisu


2 valmista kakkupohjaa



Kostutusliemi:

1 dl vahvaa, kylmää kahvia

1 rkl sokeria



Mascarponetäyte:

1 dl kuohukermaa

200 g mascarponejuustoa

1/2 dl sokeria

2 tl vaniljasokeria

2 rkl sitruslikööriä, esim. Cointreau



Lisäksi:

4 dl mustikoita

n. 2 rkl tummaa kaakaojauhetta



Ota esille 4 lasia joiden vetoisuus on noin 2 dl. Leikkaa kakkupohjista lasien pohjan kokoisia pyöreitä paloja. Sekoita kahvi ja sokeri keskenään. Valmista täyte: Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita sokerit ja likööri mascarponejuustoon. Nostele kermavaahto joukkoon. Lado yhdet kakkupohjat astioihin. Kostuta pohjat tilkalla kahviseosta.Lusikoi kolmannes mustikoista ja mascarponetäytteestä päälle. Lado ja täytä loput kaksi kerrosta samalla tavalla. Siivilöi kaakaojauhe annosten päälle. Anna tiramisun tekeytyä jääkaapissa vähintään 1 tunti ennen tarjoilua. 





 

0 kommenttia: