Marinoitu punasipuli
Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:"Times New Roman";mso-bidi-theme-font:minor-bidi;
mso-ansi-language:FI;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">2 pientä punasipulia
½ dl punaviinietikkaa
2 rkl sokeria
1 tl suolaa
1 rkl rypsiöljyä
1 tl mustapippuria
Kuori punasipuli ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Mittaa etikka, sokeri ja
suola kulhoon ja sekoita hyvin. Lisää sipulit joukkoon. Anna maustua noin 5
minuuttia. Lisää öljy seokseen, ja mausta pippurilla.
Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:"Times New Roman";mso-bidi-theme-font:minor-bidi;
mso-ansi-language:FI;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">
Käytä marinoitua punasipulia salaattiin, leiville tai lihan lisäkkeenä.
0 kommenttia:
Lähetä kommentti