Tunnisteet

Sisällön tarjoaa Blogger.
keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Marinoitu punasipuli


Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:"Times New Roman";mso-bidi-theme-font:minor-bidi;
mso-ansi-language:FI;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">2 pientä punasipulia

½ dl punaviinietikkaa

2 rkl sokeria

1 tl suolaa

1 rkl rypsiöljyä

1 tl mustapippuria



Kuori punasipuli ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Mittaa etikka, sokeri ja
suola kulhoon ja sekoita hyvin. Lisää sipulit joukkoon. Anna maustua noin 5
minuuttia. Lisää öljy seokseen, ja mausta pippurilla.

Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:"Times New Roman";mso-bidi-theme-font:minor-bidi;
mso-ansi-language:FI;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">

Käytä marinoitua punasipulia salaattiin, leiville tai lihan lisäkkeenä.


 

0 kommenttia: