Tunnisteet

Sisällön tarjoaa Blogger.
keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Kinkku-chilimajoneesileivät


Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:"Times New Roman";mso-bidi-theme-font:minor-bidi;
mso-ansi-language:FI;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">(4 ruokailijalle)



4 reilua viipaletta maalaisleipää

kinkkusuikaletta

maukasta juustoa (esim. Comtè)

4 viipaletta pekonia



Chilimajoneesia



1 valkosipulinkynsi

½ tl kuivattuja chililastuja

4 rkl majoneesia

ripaus suolaa

mustapippuria



Lisäksi

Hienonnettua kevätsipulia

Marinoitua punasipulia

Öljyä paistamiseen



Kuori ja hienonna valkosipuli. Hienonna chililastut. Yhdistä kaikki
chilimajoneesin ainekset.



Kuumenna öljy pannussa, ja paista siinä leipiin rapea pinta. Nosta leivät
tarjoilulautasille ja sivele niille majoneesia. Pyöräytä kinkkusuikaleet
pannussa öljyssä valkosipulin kanssa. Levitä kinkku ja juusto leiville. Paista
pekonit pannussa rapeaksi. Nosta pekonit leiville. Viimeistele leivät
kevätsipulilla ja marinoidulla punasipulilla.



 

0 kommenttia: